02 november 2016, 10:30 Corn dishes views 8085
Locuitorii din satele r.Cahul au parte de teatru social
02 november 2016, 10:30 Corn dishes views 8085

Locuitorii din satele r.Cahul au parte de teatru social

Proiectul "Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare în orașul Cahul" a lansat un turneu de reprezentații ale teatrului social cu genericul „SPUNEM NU CORUPȚIEI!", potrivit www.civic.md.

Reprezentațiile au drept scop sensibilizarea opiniei cetățenilor de rând privind formele de manifestare și pericolele corupției. Ele au la bază subiecte legate de anti-corupție și promovează integritatea, transparența administrativă, democrația participativă.

Spectacolele interactive vor permite spectatorilor să devină actori activi alături de trupa de actori din scenă, ceea ce la va permite să conștientizeze mai bine problemele abordate, să adopte o gândire critică și să vină cu soluții de combatere a fenomenului corupției.

Reprezentațiile se desfășoară în perioada 3-17 februarie 2016, în orașul Cahul și localități din raioanele Cahul și Cantemir, și vor fi realizate de către actorii teatrului muzical dramatic "Bogdan Petriceicu Hașdeu" din orașul Cahul.

Proiectul este implementat de Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI) în parteneriat cu Primăria orașului Cahul, finanțat de Ambasada Marii Britanii la Chișinău din Fondul pentru Bună Guvernare.

Găsiți mai jos orarul reprezentațiilor:

Source: provincial.md

Keywords:

teatru , coruptie , Cahul

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1742
Populația:
1611 locuitori

Hănăseni este un sat din cadrul comunei Pleşeni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1611 oameni. Satul Hănăseni a fost menționat documentar în anul 1742.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.