07 june 2015, 14:42 views 6738
O competiţie chinologică are loc în premieră în raionul Ungheni
Photo: facebook.com
07 june 2015, 14:42 views 6738

O competiţie chinologică are loc în premieră în raionul Ungheni

O competiţie în domeniul chinologic „Biatlon 2015" are loc în premieră în cadrul Departamentului Poliţiei de Frontieră. Evenimentul se desfăşoară luni, 6 iulie, în comuna Zagarancea, raionul Ungheni.

Potrivit unui comunicat de presă, acţiunea are drept scop selectarea celor mai bine pregătite echipe canine și a acelor inspectori, care deţin cel mai înalt grad de pregătire, abilități şi deprinderi practice în domeniul chinologic.

În cadrul concursului, participanţii vor parcurge o distanţă de aproximativ nouă kilometri pe un traseu, în teren deschis, de-a lungul căruia, în calitate de probe ale competiției, vor fi amplasate diverse obstacole.

Printre cele 12 probe care urmează să le treacă chinologii alături de patrupezii lor se numără traversarea unui sector mlăștinos, reținerea infractorului, îndeplinirea cu exactitatea a indicațiilor inspectorului-chinolog, trecerea târâș pe sub un pod improvizat, trecerea obstacolelor etc.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1708
Populația:
59 locuitori

Orehovca este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Taraclia și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 59 de oameni. Satul Orehovca a fost menționat documentar în anul 1708 cu denumirea Bisericuța.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.