07 june 2022, 12:30 views 1324
Moldova și Belarus vor continua să dezvolte o cooperare reciproc avantajoasă
Photo: noi.md
07 june 2022, 12:30 views 1324

Moldova și Belarus vor continua să dezvolte o cooperare reciproc avantajoasă

La Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a avut loc o întrevedere între Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, Anatolii Kalinin, cu Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Ruslan Bolbocean.

Potrivit Ambasadei Belarusului la Chișinău, părțile au făcut un schimb de opinii pe teme de actualitate de pe agenda regională și internațională, au discutat o serie de probleme de cooperare bilaterală între Republica Moldova și Belarus.

În cadrul întrevederii, a fost subliniat faptul că relațiile moldo-belaruse tradițional poartă un caracter prietenos și pragmatic și a fost confirmat interesul pentru dezvoltarea lor ulterioară.

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , Belarus , cooperare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1694
Populația:
3389 locuitori

Tomai este un sat şi comună din raionul Leova. Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3389 de oameni. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1694.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.