23 december 2015, 15:47 About «romanianism» of some Moldovians views 6801
Tîrg de caritate la Rîșcani
23 december 2015, 15:47 About «romanianism» of some Moldovians views 6801

Tîrg de caritate la Rîșcani

La 20 decembrie 2015, Clubul Femeilor din Rîşcani a organizat un tîrg de caritate în ajunul sărbătorilor de iarnă. Holul Casei de Cultură a primit mulţimea de oameni care au venit la eveniment. Programul tîrgului a inclus: Întîlnire cu Moş Crăciun, unde copiii au recitat poiezii şi au primit cadouri; Loterie cu multe cadouri; Băuturi fierbinţi cu prăjituri de Crăciun; Vînzare de haine, suvenire de Crăciun; un program divers de activităţi pentru copii.

Toate sursele adunate vor merge în fondul Clubului de Femei Rîşcani pentru a ajuta persoanele singuratice în etate din or.Rîşcani.

Deja de trei săptămîni şase bătrîni beneficiează de un prînz fierbinte o dată pe săptămînă.

Source: artinfinit.md

Keywords:

tirg , caritate , Crăciunul

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
130 locuitori

Lenin este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului (Transnistria), Republica Moldova. În componența comunei intră localitățile Pervomaisc, Pobeda, Stanislavca și Lenin. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 138 km de Chișinău. Conform datelor anului 2007 populația satului constituia 130 de oameni. Satul Lenin a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.