16 november 2011, 14:27 The Moldavian Nation views 5174
16 november 2011, 14:27 The Moldavian Nation views 5174

Expoziția foto „Uneasy Hearts” la Rîbniţa

20 de lucrări în diverse genuri au fost prezentate în cadrul expoziției foto „Uneasy Hearts” („Inimi neliniștite”), care s-a desfășurat la Rîbnița. Fiecare imagine spune o poveste a sa, evocă  amintiri. Fotografiile sunt realizate cu mult suflet. Locuitorii și oaspeții  orașului Rîbnița au o oportunitate unică de a face cunoștință cu lucrările fotografilor din Ucraina şi Rusia.

De altfel, numele expoziţiei „Inimi neliniștite”, autorii Serghei Prokopenko şi Alex Kramer nu l-au ales întîmplător. Cum au recunoscut autorii expoziţiei - fotografia pentru ei nu este doar lucru, ci o ocupaţie preferată. Fotografiile sunt expuse în sala de expoziții a galeriei de artă a  Palatului Culturii.

Proiectul „Inimi neliniștite” a atras atenția multor locuitori ai Rîbniței. Dar un interes special au manifestat fotografii.

În cadrul proiectului s-a desfășurat de asemenea concursul de fotografie „Faţa oraşului”. Marele premiu - o ședință foto gratuită. În plus, pentru toate doritorii a fost petrecut un master-class.

Sursa: canalregional.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
570 locuitori

Hristoforovca este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 570 de oameni. Satul Hristoforovca a fost menționat documentar în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.