12 june 2023, 15:00 views 663
Lucrările de reparație a unui nou drum, finalizate cu succes
12 june 2023, 15:00 views 663

Lucrările de reparație a unui nou drum, finalizate cu succes

Lucrările de reparație a traseul dintre localitățile Mihăileni și Rîșcani au fost finalizate cu succes, marcînd un pas important în îmbunătățirea infrastructurii rutiere din regiune, transmite Noi.md cu referire la Administraţia de Stat a Drumurilor.

Proiectul a fost executat de către antreprenorul S.R.L „Corsag”, pe drumul regional G17 G16 – Tîrnova – Mihăileni – Rîșcani – R7, acoperind un tronson de 6,03 km, între kilometrii 17,66 și 23,69.

Principalul obiectiv al acestor lucrări a fost îmbunătățirea condițiilor de trafic și asigurarea unui tranzit mai sigur și eficient între cele două localități. De asemenea, această inițiativă vizează sporirea confortului participanților la trafic.

Valoarea totală a lucrărilor de reparație se ridică la aproximativ 26.573.547,51 lei, finanțarea acestora fiind asigurată din mijloacele Fondului Rutier.

Source: noi.md

Keywords:

reparatie , drum

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.