Go to section: Literature
24 december 2016, 15:15 Literature views 6138
„Sofia Păpădia” – cartea care a venit să inspire copiii la fapte bune! (Foto)
24 december 2016, 15:15 Literature views 6138

„Sofia Păpădia” – cartea care a venit să inspire copiii la fapte bune! (Foto)

Stela Popa a împărțit autografe tuturor copilașilor care au venit la lansarea cărții „Sofia Păpădia", însetați fiind de o nouă poveste care să le lumineze serile. Mai multe artiste au venit la lansare însoțite de fetițele lor, unele chiar cu numele Sofia: Cristina Scarlat, Nona Marian, Nelly Ciobanu, Oxana Gonța, Aura și altele.

Copiii prezenți la eveniment au avut parte de distracții organizate de clovni, colinde de Crăciun, dar și o scenetă în baza cărții pe care au pregătit-o elevi iceului „Orizont".

„Sînt extraordinar de fericită să ve preezint sursa de inspirație a acestei povești, a treia din seria „Povești pentru Dănuț" – este Sofia, fetița bunei mele prietene Oxana Guțu, care m-a întrebat de ce fetița desenată de pitorița Stela Popa-Damascim are părul atît de blod? Ea a fost imboldul, iar fericirea mea va fi ca orice copil din această țară să aibă parte de „Sofia Păpădia" în bblioteca sa", a spus Stela Popa.

„Eu și Sofia ne bucurăm foarte mult că Stela ne-a oferit un motiv frumos ca să stăm încă o dată împreună la lectură. Iar eu abia aștept momentul cînd micuța mea Sofia va lectura singură această poveste", a spus interpreta Cristina Scarlat.

Source: ea.md

Keywords:

copii , carte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
1200 locuitori

Bădragii Noi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat în partea de nord-vest a raionului, pe malul rîului Prut la o distanţă de 30 km de oraşul Edineţ şi la 230 km de Chișinău. La 01.07.2008 populaţia satului constituia 1200 de locuitori. Satul Bădragii Noi apare pentru prima dată pe harta judeţului Hotin după 1812.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.