Go to section: Literature
04 february 2016, 12:00 Literature views 7800
XX-ea ediție a Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret
04 february 2016, 12:00 Literature views 7800

XX-ea ediție a Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

La 14-17 aprilie anul curent la Centrul Expozițional Moldexpo de la Chișinău se va desfășura cea de-a XX-ea ediție a Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret.

Este un eveniment tradițional și de anvergură desfășurat în Republica Moldova în scopul propagării și difuzării celor mai bune cărți și edituri din țară și de peste hotare.

La Expoziţia de carte cu vînzare vor fi prezentate cărți editate în Republica Moldova, România, Germania, Franţa, Italia, China, Rusia, Ucraina, Polonia etc.

Anul acesta, la expoziție, cu sprijinul Ambasadei Italiei, va fi prezentată cartea: „GIRO D'ITALIA A COLORI alla scoperta dei tesori dell'arte". Este o carte viu colorată, scrisă pe înțelesul copiilor de cei mai mari autori contemporani, care îi invită pe copii într-o călătorie, ca să descopere patrimoniul cultural al artei italiene: orașe, muzee, monumente.

Fără îndoială, Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret-2016 va avea de oferit încă multe surprize iubitorilor de cărți. Nu ratați șansa, veniți pe 14-17 la Centrul Expozițional Moldexpo!

Keywords:

copii , carte , expoziție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
4 locuitori

Gavrilovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.21 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 2.79 km. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4 oameni. Satul Gavrilovca a fost întemeiat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.