03 december 2020, 14:12 Health views 3435
Situația privind coronavirusul: Ce este important să facem și ce trebuie să evităm?
03 december 2020, 14:12 Health views 3435

Situația privind coronavirusul: Ce este important să facem și ce trebuie să evităm?

Pentru a combate coronavirusul, este important ca cetățenii Moldovei să conștientizeze că "salvarea celor care se îneacă se află în mîinile celor ce se îneacă" și să aplice toate măsurile necesare de prevenire a infecției.

De această părere este președintele Adunării Popoarelor din Moldova, expertul în Relații Interetnice, Olga Goncearov, transmite Noi.md.

"Merită să citiți pentru a vă pune pe gînduri și a vă liniști. Problema există și acest lucru este confirmat de faptul că OMS a declarat situația ca fiind o pandemie. Trebuie să conștientizăm că "salvarea celor care se îneacă se află în mîinile celor ce se îneacă" și să ne amintim de măsurile de profilaxie: mîini curate, clătirea gîtului și nasului cu soluție salină. Beți apă caldă cu lămîie. Tăieți ceapa în 4 părți și puneți-o în colțurile camerei și așa în toată casa. Nu mai mîncați carne, treceți la legume, produse lactate. Evitați contactele, purtați în magazin și la lucru măști de protecție. Întăriți imunitatea, beți oțet de mere diluat cu miere. Și trebuie să scoateți din minte că anume dumneavoastră veți lua virusul. Fiți sănătoși!", a subliniat ea pe pagina sa de socializare.

Source: noi.md

Keywords:

sanatate , coronavirus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.