05 january 2023, 16:30 Health views 28695
Planta miraculoasă care uşurează digestia
05 january 2023, 16:30 Health views 28695

Planta miraculoasă care uşurează digestia

Ignama pare foarte asemănătoare cu cartoful dulce, dar este destul de diferită.gnama este de obicei mai lungă şi nu este la fel de dulce precum cartoful, avînd un portocaliu închis şi suprafaţă maro, care arată că scoarţă de copac.

Această plantă este de obicei recoltată după un an de creştere, uscată timp de mai multe ore într-un hambar ventilat, după care poate fi stocată, fără refrigerare, timp de cîteva săptămîni.

Poate fi preparată în multe moduri: fiartă, zdrobită, grill, prăjită, coaptă sau sote.

Ignama sălbatică se găseşte şi la magazinele de produse naturiste sub formă de ceai, tincturi, extract lichid, tablete sau capsule.

Source: clickpentrufemei.ro

Keywords:

plante , sanatate , alimentatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1388 locuitori

Jevreni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Jevreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Criuleni și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1388 de oameni. Satul Jevreni a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.