28 march 2012, 15:20 Health views 5640
28 march 2012, 15:20 Health views 5640

Ești ceea ce mănîncă mama

Conform noilor cercetări aforizmul „ești ceea ce mănînci” nu mai este actual. De, fapt ești ceea ce mănîncă mama ta.

S-a constatat că maimuțele însărcinate, care consumau hrană bogată în grăsimi, de tipul celeia pe care o consumă majoritatea americanilor, au urmași mai neliniștiți și nervoși comparativ cu primatele care consumă alimente sănătoase în timpul sarcinii, potrivit Daily Mail.

Cercetătorul Kevin Grow a subliniat că comparînd fiziologia primatelor și  avînd în vedere că În America se consumă în cantități mari alimente cu un conținut sporit de grăsimi, influența negativă a regimului alimentar al mamei asupra sănătății mentale a copilului este foarte puternică.

Grow consideră că indiferent de faptul dacă mamele sufereau de obezitate sau nu, copiii lor deveneau mai nervoși, anume din cauza că în timpul sarcinii ele se alimentau incorect.

Astăzi oamenii de știință caută metode de a contracara influența negativă a alimentației incorecte. Grow consideră că unica soluție este de a a vea grijă de regimul alimentar al femeii însărcinate din timp, pentru a evita problemele la copii.

Comments

 (1)
  • #1 SpringTime Reply Quote selected
    Informatia este foarte utila si interesanta. Pe viitor voi cunoaste ceva intr-adevar important! Multumesc celor ce au participat la crearea ei.

 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
591 locuitori

Pepenii Noi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Pepenii Noi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 591 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.