08 october 2017, 16:40 Health views 4181
O nouă metodă de luptă cu kilogramele în plus, tot mai răspîndită în Moldova
08 october 2017, 16:40 Health views 4181

O nouă metodă de luptă cu kilogramele în plus, tot mai răspîndită în Moldova

O nouă metodă de luptă cu kilogramele în plus este tot mai răspîndită în Moldova. Criolipoliza presupune distrugerea celulelor adipoase prin expunerea la frig.

Potrivit specialiștilor, procedura le permite clienților, rapid și fără durere, să obțină formele dorite. Avantajele acestei tehnici au fost deja testate de zeci de femei și bărbați din Moldova.

Doamna din imagini a decis să apeleze la criolipoliză înainte de concediu. Ea spune că a încîntat-o ideea de a slăbi rapid şi fără prea mult efort.

"Am programată o călătorie și am înțeles că aceasta este o metodă rapidă de slăbit. Mă deranjează puţin regiunea din jurul abdomenului. Azi am decis să lucrăm anume cu această zonă".

Temperatura de acțiune este selectată pentru fiecare client în parte, de la minus un grad pînă la minus șapte.

"Procedura constă în expunerea la frig a țesutului adipos. Structura lichidă a celulei se transformă în cristale, se dilată și se distruge membrana, adică are loc distrugerea celulelor adipoase", a spus cosmetologul, Olga Reț.

Procedura este recomandată doar în cazul unui strat adipos de peste cinci centimetri.

"În niciun caz, procedura nu este recomandată dacă avem pielea deteriorată. E contraindicată și persoanelor cu probleme cardiovasculare sau boli cronice. La fel, procedura nu se face nici dacă e vorba de gradului trei de obezitate", cosmetologul, Olga Reț.

Nu trebuie ignorate nici metodele de menținere a greutăţii care este obţinută după aceste proceduri.

Fiecare ședință de criolipoliză durează 40 de minute şi costă 600 de lei.

Source: publika.md

Keywords:

sanatate , Metodă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1435
Populația:
1829 locuitori

Cuhneşti este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bisericani, Cot, Serghieni, Tomeştii Vechi și Cuhneşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Glodeni și la 163 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1829 de oameni. Satul Cuhnești a fost menționat documentar în anul 1435.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.