05 july 2023, 12:30 Health views 45011
TOP 5 cele mai eficiente produse pentru detoxificarea organismului
05 july 2023, 12:30 Health views 45011

TOP 5 cele mai eficiente produse pentru detoxificarea organismului

A sosit primăvara și cu toții ne dorim să ne simțim mai bine și plini de energie. Pentru aceasta este necesară curățarea organismului de toxine și alte substanțe nocive, care s-au acumulat în organism în cantități mari pe parcursul iernii. Savanții au demonstrat, că includerea în regimul alimentar a unor produse alimentare vor ajuta organismul să scape de ele. Noi vă spunem despre cele mai eficiente cinci produse de detoxificare a organismului.

Mulți medici susțin, că până în primăvară, organismul nostru acumulează resturi de alimente nedegerate și toxine, volumul cărora crește cu fiecare zi.

Doctorul Edward Grupp din SUA a demonstrat științific, că organismul uman lucrează drept un filtru, care zilnic prelucrează o cantitate mare de alimente, iar în final el se umple de toxine. Pentru ca acest lucru să nu provoace afectarea funcțiilor lui și apariția bolilor este benefic consumul alimentelor, care ajută la "curățarea generală" a organismului. Iată care sunt aceste produse:

1. Usturoiul

În usturoi se conțin 38 de substanțe antibacteriene, anti-parazitare și anti-fungice care nu se regăsesc în orice altă legumă. Acest set de componente benefice stimulează producerea în organism de sulf și seleniu – două substanțe importante, care răspund pentru detoxificare.

Acestea permit eliminarea din organism a toxinelor și contribuie la restabilirea rapidă a organismului.

2. Criticile

Criticile la fel sunt niște "măturători" perfecți. Vitamina C, în care sunt bogate aceste fructe, au fost recunoscute de lumea științifică drept cea mai importantă vitamină pentru curățarea organismului. Nutriționiștii insistă, că vitamina C trebuie obținută anume din produse naturale.Pentru aceasta includeți în regimul alimentar criticile în cantități mari.

3. Verdețurile

Verdețurile, și anume pătrunjelul, spanacul, mărarul ajută la legătura toxinelor și scoaterea lor din organism pe cale naturală. Pentru această proprietate a lor răspunde clorofila – inamicul bacteriilor nocive.

4. Algele marine

Algele marine – sunt un produs foarte puternic pentru arderea grăsimilor. Acestea sunt bogate în spirulină și chlorella, care nu se regăsesc în produsele alimentare obișnuite. Cercetările au demonstrat, că algele sunt un remediu eficient pentru detoxificarea, oferind un efect "alcalin" asupra organismului uman.

5. Legumele

Legume precum sparanghelul, varza de Bruxelles și varza albă, ceapa, broccoli, anghenare, sfecla și morcovul permit tractului gastro-intestinal să lucreze precum un ceas. Multe dintre aceste legume sunt bogate în seleniu, altele în sulf, dar și vitamine și antioxidanți. Important este ca regimul alimentar să fie bogat în aceste produse.

După cum vedeți nu este deloc dificil să vă curățați organismul, folosind sfaturile noastre. Iubiți-vă, aveți grijă de dvs., fiți sănătoase și frumoase.

Source: mamaplus.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
11100 locuitori

Dnestrovsc este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul se află la o distanță de 40 km de municipiul Tiraspol și la 111 km de Chișinău. Populația orașului constituia 11100 locuitori în anul 2010. Orașul Dnestrovsc a fost întemeiat în anul 1963.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.