23 february 2015, 14:43 Health views 7436
Încă un moldovean a decedat de gripă
23 february 2015, 14:43 Health views 7436

Încă un moldovean a decedat de gripă

Un bărbat din capitală, de profesie avocat, a decedat în această dimineaţă înainte să ajungă ambulanţa. Acesta avea febră de câteva zile, iar familia nu exclude o infectare cu virusul gripal AH1N1.

„Soţul avea temperatură de vreo trei zile şi a refuzat să se prezinte la medic. Ambulanţa am chemat-o abia dimineaţă. Medicii au spus că ar fi avut pneumonie", a precizat pentru Jurnal.md soţia victimei.

Potrivit femeii, bărbatul de 41 de ani nu avusese anterior probleme cu sănătatea. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma expertizei medico-legale.

De la începutul anului, în ţară au decedat deja cinci persoane diagnosticate cu gripa AH1N1.

Source: jurnal.md

Keywords:

gripa , sanatate , boala , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
705 locuitori

Vozneseni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vozneseni, Troiţa și Troian. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 70 de km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 705 oameni. Satul Vozneseni a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.