01 november 2024, 12:30 Health views 24338
Medicii recomandă valeriană în timpul furtunilor magnetice
01 november 2024, 12:30 Health views 24338

Medicii recomandă valeriană în timpul furtunilor magnetice

Medicii recomandă persoanelor meteosenzitive să ia sedative în timpul  furtunilor magnetice. În special, sînt binevenite  talpa gîștei și valeriana. Un efect calmant au ceaiurile de mentă și melisă, precum și orice ceai de plante.

În plus, potrivit medicilor, în timpul furtunilor magnetice persoanele meteosenzitive nu trebuie să se surmeneze, să respecte regimul, să se  trezească mai devreme și să nu mearrgă la culcare după miezul nopții. Se recomandă plimbările în aer liber.

Hipertensivii trebuie neapărat să ia medicamentele pentru a reduce tensiunea arterială, iar persoanele cu boli de inimă - medicamentele cardiace, deoarece s-a dovedit că, în timpul tulburărilor de pe Soare crește  cu 15 % numărul de atacuri de cord și afecțiuni ale sistemului cardio-pulmonar.

Source: informing.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
1170 locuitori

Clişova este un sat şi comună din raionul Orhei. Clişova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Orhei și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1170 de oameni. Satul Clișova a fost menționat documentar în anul 1670.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.