19 june 2013, 15:23 Sport views 8355
19 june 2013, 15:23 Sport views 8355

Piloții moldoveni cîștigători în Campionatul Ucrainei


Foto: protv.md

Piloții moldoveni de autocros fac legea în Ucraina. Doi sportivi au devenit cîștigătorii etapei secunde din Campionatul Ucrainei. Ei spun că au ales să participe la competitâția din țara vecină deoarece au obținut toate performanțele acasă.

Cea de-a doua etapă a Campionatului Ucrainei la autocros s-a desfășurat pe pista din orașul Cernăuți. Printre cei 60 de piloți au participat și 3 moldoveni. Serghei Losi a devenit cîștigător la două categorii buggy, iar Roman Hîncu s-a impus în clasa de pană la 1400 de centimetri cubi.

Un alt reprezentant al Moldovei, Igor Cardașciuc a terminat competiția pe locul secund, la categoria de pană la 1600 de centimetri cubi. Piloții noștri evoluează pentru clubul RVD Master Cross. După doua curse, Losi și Hîncu sînt lideri în clasamentul general, la categoriile lor.

Etapa a treia este programată pe 20-21 iulie și va avea loc în orașul Artiomovsk.

 

Sursa: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1767
Populația:
493 locuitori

Troiţa Nouă este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Anenii Noi și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Satul Troiţa Nouă a fost menționat documentar în anul 1767.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.