27 april 2023, 14:30 Sport views 1204
Sandu l-a felicitat pe arcașul Dan Olaru, medaliat cu aur în prima etapă a Cupei Mondiale de Tir cu Arcul
27 april 2023, 14:30 Sport views 1204

Sandu l-a felicitat pe arcașul Dan Olaru, medaliat cu aur în prima etapă a Cupei Mondiale de Tir cu Arcul

Șefa statului a venit cu un mesaj de felicitare în adresa sportivului Dan Olaru, care a obținut un rezultat remarcabil în etapa de debut a Cupei Mondiale.

„Succesul îi onorează pe cei ce cred în el, cred în forțele proprii, muncesc asiduu și depășesc toate blocajele și provocările. Ne mîndrim cu tinerii noștri care transformă fiecare zi în pași siguri spre victorie. Dan Olaru, tînărul de 26 de ani, îndrumat de antrenoarea Irina Cecanova, a obținut medalia de aur în prima etapă a Cupei Mondiale de Tir cu Arcul, ediția 2023. Este o premieră pentru Dan. Este o premieră pentru Republica Moldova”, a spus Președinta Maia Sandu.

Președinta a urat succes sportivului și antrenoarei sale în competițiile următoare: „Vă urez mult succes și în finala Cupei Mondiale și să vă întoarceți acasă cu noi victorii!”.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
5013 locuitori

Copanca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Copanca și Valea Verde. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Căușeni și la 81 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5013 oameni. Satul Copanca a fost menționat documentar în anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.