14 september 2022, 10:30 Sport views 1309
Biletele la meciul FC Sheriff-Manchester United procurate de pe site-uri neautorizate, nevalide
Photo: facebook.com/FootballClubSheriff
14 september 2022, 10:30 Sport views 1309

Biletele la meciul FC Sheriff-Manchester United procurate de pe site-uri neautorizate, nevalide

Federația Moldovenească de Fotbal atenționează cetățenii să nu procure bilete pentru meciul FC Sheriff – Manchester United de pe site-uri de anunțuri de la persoane neautorizate.

FMF spune că acestea sînt nevalide.

„Achiziționînd un astfel de bilet NU VEȚI AVEA acces pe stadion și veți pierde banii.

Pentru a nu cădea pradă escrocilor, vă informăm că:

Accesul la meci se va face doar în baza prezentării unui act de identitate în ORIGINAL (buletin, permis de conducere sau certificat de naștere pentru persoanele minore). Copiile sau fotografiile actelor nu vor fi acceptate.

Fiecare bilet este unic și conține informații precum Numele/Prenumele sau IDNP-ul posesorului de bilet. Aceste date trebuie să coincidă cu datele din actul de identitate, în caz contrar nu veți avea acces pe stadion.

Comercializarea biletelor către alte persoane este considerată escrocherie și poate fi investigată conform legislației în vigoare.

Dacă ați văzut un anunț, mesaj sau postare despre comercializarea biletelor la meciul FC Sheriff – Manchester United, vă rugăm să ne contactați cu un mesaj pe Facebook sau Instagram”, spune FMF.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1757
Populația:
3271 locuitori

Filipeni este un sat şi comună din raionul Leova. Filipeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Leova și la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3271 de oameni. Satul Filipeni a fost menționat documentar în anul 1757.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.