05 february 2013, 16:09 Sport views 4409
05 february 2013, 16:09 Sport views 4409

DAAC-Velo-Sport: Totalurile primei etape ale Cupei Giant la Mountain Bike -2013

La 28 aprilie, curent, în parcul din strada Al. Russo s-a desfăşurat prima etapă a Cupei Giant la Mountain Bike-2013. Competiţiile au evoluat la patru categorii: copii, amatori, maeştri 35+ şi elita. În acest an competiţia s-a desfăşurat la o scară mult mai mare, dacă e să vorbim despre numărul participanţilor şi a oaspeţilor. La cursa de ciclism au participat circa 170 persoane, inclusiv 6 biciclişti din România şi 3 din Ucraina, plus spectatori şi suporteri activi.  

DAAC-Velo-Sport – promovează activ modului sănătos de viaţă şi îi susţine pe toţi acei, care practică sportul, fie profesionist sau în calitate de amatori.  Nu e de mirare, deci, că evenimentul a fost sponsorizat de salonul auto  Skoda al companiei  DAAC Hermes, deoarece la nivel global ciclismul este foarte apropiat de marca Skoda, care, în mod tradiţional, organizează competiţii de ciclism de talie mondială, cum ar fi:Tour de France, Giro d'Italia, turneul ceh Cycle for Life, competiţia Veloton la Berlin etc. 

Decizia de a susţine cursa de ciclism la Mountain Bike era firească pentru salonul auto Skoda, dat fiind faptul că acesta colaborează de mai mulţi ani cu Giant – unul dintre cei mai mari producători mondiali ai bicicletelor de brand.

DAAC Hermes – una dintre companiile cele mai mari şi mai dinamice din Republica Moldova, implementează cu succes diverse proiecte, sprijină activismul social pe durata întregii sale activităţi.

Partenerii Cupei Giant la Mountain Bike 2013 sînt: Lapmol (Big Lapik), Power Team (Nutrend), ОМ, EXPERTLAB (Monster), Euroasig, Oriflame (Wellness), Fourchette.

Prima etapă a Cupei a fost interesantă şi intensă – unii se pregăteau de competiţie, concentrîndu-se asupra victoriei, alţii îşi încercau puterile în diverse concursuri distractive, obţinînd premii şi cadouri.

După cursă, au fost stabiliţi învingătorii, care şi-au primit la fel premiile binemeritate. 

 

Salonul de ciclism Giant
bl. Moscovei, 9/1
(+ 373 22) 43 07 02
www.daac-velo.md

Keywords:

sport , Giant , DAAC-Velo-Sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1647
Populația:
947 locuitori

Ciuciuieni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brejeni și Ciuciuieni. Localitatea este aşezată pe malul stîng al rîuleţului Ciulucul de Mijloc, la 11 km sud de oraşul Sîngerei şi la 102 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 947 de oameni. Satul Ciuciuieni a fost menționat documentar în anul 1647.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.