05 june 2022, 17:30 Sport views 2106
Alexandr Romanov l-a provocat pe John Jones la o luptă
Photo: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011157311096
05 june 2022, 17:30 Sport views 2106

Alexandr Romanov l-a provocat pe John Jones la o luptă

Alexandr Romanov, moldoveanul greu, zis și King Kong, care a participat la turneele de arte marțiale mixte UFC, cîștigînd la UFC Vegas 53 în fața lui Chase Sherman, a decis să-l provoace pe Jon Jones menționînd că cu el ar putea avea o luptă interesantă, informează Noi.md.

"Am auzit de multe ori că Jon Jones s-ar putea întoarce în ring. Aș vrea să lupt cu ei. Am putea face un adevărat show", a spus Alexandr Romanov.
În prezent el se află pe locul 13 în lista greilor. Sportivul din Moldova nu are nici o înfrîngere în cariera sa.

Jon Jones a intrat ultima dată în ring în februarie 2020. Atunci l-a învins pe Dominick Reyes prin decizia unanimă a judecătorilor.

Menționăm faptul că la turneul de arte marțiale mixte UFC Vegas 53, care a avut loc în noaptea de 30 aprilie-1 mai, în cadrul cărții preliminare, luptătorul moldovean Alexandr Romanov s-a întîlnit cu americanul Chase Sherman, iar lupta s-a încheiat cu victoria lui Romanov în prima rundă cu o mișcare dureroasă. Astfel, Romanov a obținut a 16-a victorie în 16 lupte în artele marțiale mixte.

Trebuie remarcat faptul că popularul comentator UFC, analist și fost luptător de top Chael Sonnen și-a exprimat admirația pentru Alexandr Romanov, menționînd că acest tip este periculos, este special, iar acest luptător moldovean de neînvins este unul dintre puținii care l-au provocat pe fostul campion de categoria semi grea al organizației Jon Jones (26-1). Sonnen consideră, de asemenea, că luptătorul moldovean de 31 de ani are un potențial mare.

"După luptă, l-a provocat pe Jon Jones. Da, nu cred că Jon Jones va fi următorul adversar pentru Romanov. Nimeni nu l-a mai provocat pe Jones pînă acum. Recunosc că au făcut acest lucru Francis Ngannou, Daniel Cormier cu mulți ani în urmă. Luptătorii care se pregăteau pentru Jones. Cu toate acestea, nimeni care era demn de a lupta cu Jones nu l-a provocat. Ei spuneau doar că sînt principalii concurenți pentru titlu și merită o luptă pentru titlu, dar nimeni nu l-a provocat pe Jones la luptă. Romanov a făcut acest lucru. Tocmai l-a bătut pe Chase Sherman. Tipul ăsta e periculos, e special. El nu a pierdut, el este într-o formă bună, se avîntă în luptă ca un tanc. Acest sportiv a ajuns în echipa olimpică, a participat la Campionatele Mondiale. Timp de șase ani la rînd el a fost cel mai bun luptător din Moldova", a spus Sonnen.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
512 locuitori

Cealîc este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cealîc, Samurza și Cortenul Nou. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Cealîc a fost întemeiat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.