04 june 2022, 11:30 Sport views 1898
Guvernatorul Găgăuziei către sportivi: sunteți un exemplu de respect pentru sport și  munca în echipă
Photo: facebook.com/vlahmd
04 june 2022, 11:30 Sport views 1898

Guvernatorul Găgăuziei către sportivi: sunteți un exemplu de respect pentru sport și munca în echipă

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întîlnit cu sportivii Alexandru Romanov, Nicolai Grahmez și antrenorii acestora. Sportivii au obținut rezultate mari la Campionatele europene din anul 2022, informează moldovenii.md cu referire la tribuna.md.

Alexandru Romanov, în luna martie a acestui an, a devenit campion al Europei în grappling. Competiția a avut loc la Budapesta, capitala Ungariei. În finală, Alexandru Romanov a învins cu încredere un adversar din Polonia și a devenit campion al Europei în categoria de pînă la 130 de kilograme.

Nicolai Grahmez în luna martie a acestui an a cîștigat două medalii de bronz. În Bulgaria, luptătorul a ocupat locul trei la Campionatul European de tineret. La Campionatul Europei în rîndul adulților, desfășurat în Ungaria, Grahmez a jucat în categoria de pînă la 70 de kilograme și a cîștigat o medalie de bronz. În duelul pentru medalie, Nikolai Grahmez a învins un atlet din Turcia.

„sîntem mîndri cu dumneavoastră și vă mulțumim pentru aceste minunate motive de mîndrie. sînteți un exemplu de respect pentru sport și munca în echipă, un exemplu de atitudine cinstită față de sine și adversarii dvs. și, nu în ultimul rînd, un exemplu de demnitate personală. În activitatea publică, simțim adesea o lipsă acută a acestor calități, iar acest deficit împiedică în mod semnificativ dezvoltarea noastră. Vă îndemn să vă implicați activ în promovarea acestor calități importante, mai ales că sînteți viitorul, pentru crearea căruia trebuie să lucrăm astăzi armonios și eficient”, a menționat Irina Vlah în discuție.

 

 

Source: tribuna.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.