04 february 2013, 10:53 Sport views 5573
04 february 2013, 10:53 Sport views 5573

Dansatorii moldoveni, premianți la turneul de Mare Şlem de la Cambrils

Dansatorii moldoveni au făcut senzaţie în turneul de Mare Şlem de la Cambrils! Perechea formată din Gabriele Goffredo şi Ana Matus s-au clasat pe locul trei din 76, în proba de latino, în competiţia organizată în Spania, informează publika.md.

Prima treaptă a podiumului a fost ocupată de perechea italiană formată din Aniello Langella şi Cristina Moşenskaia, iar pe doi au terminat Andrei Kiseliov şi Anastasia Balaeva din Rusia.

În proba standard, perechea din Moldova, compusă din Nicolae Darin şi Natalia Seredena s-a clasat pe locul cinci din 75 de cupluri.

Marele Şlem din Cambrils s-a desfăşurat în perioada 29-31 martie şi este considerat turneul cu cel mai mare fond de premiere din lume.

Goffredo şi Matus, care reprezintă clubul de dansuri sportive Codreanca, vor reprezenta Moldova la Campionatul European organizat între 6-7 aprilie în Krasnodar.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
305 locuitori

Briceva este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dondușeni și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Briceva a fost menționat documentar în anul 1836.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.