16 february 2022, 16:00 Sport views 3292

16 february 2022, 16:00 Sport views 3292

"Sheriff" a încheiat contract cu un nou legionar

Atacantul kazah Danil Ankudinov a devenit noul jucător al clubului de fotbal Sheriff (Tiraspol), relatează Noi.md.

Atacantul de 18 ani a semnat contractul personal cu clubul și a devenit membru cu drepturi depline al marii familii a echipei Sheriff.
Potrivit serviciului de presă al "Sheriff", Danil Ankudinov s-a născut pe 30 iulie 2003 în Karaganda. A început să joace fotbal în orașul natal, de unde s-a mutat în Spania, unde a jucat pentru ”Marset”, "Casablanca". În ultimele șase luni a jucat pentru a doua echipă a FC ”Rodina” Moscova.

În 2021, a debutat pentru echipa națională U-19 din Kazahstan într-un meci împotriva Irlandei de Nord. Înainte de aceasta, a jucat 6 meciuri și a marcat 2 goluri pentru echipa națională U-17 din Kazahstan.

În această iarnă a jucat toate meciurile de testare în cadrul FC Sheriff, marînd două goluri.

Source: noi.md

Keywords:

Sheriff

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
36 locuitori

Serghieni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Glodeni și la 165 km de Chișinău. Satul Serghieni a fost menționat documentar în anul 1859. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.