10 october 2021, 12:00 Sport views 2870
Victor Ciobanu a cîștigat aurul la Mondialul de la Oslo!
10 october 2021, 12:00 Sport views 2870

Victor Ciobanu a cîștigat aurul la Mondialul de la Oslo!

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 kg. În ultimul act, el a dispus de Zholaman Sharshenbekov din Kîrghiztan, pe care l-a învins și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


Până să ajungă în finală, Victor Ciobanu a fost condus în toate cele trei partide, dar a revenit spectaculos, cu ucraineanul Zhora Abovian, rusul Stepan Maryanyan și armeanul Gevorg Gharibyan.

Source: olympic.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.