22 september 2021, 14:15 Sport views 2332
O nouă victorie pentru Radu Albot la turneul de la București
22 september 2021, 14:15 Sport views 2332

O nouă victorie pentru Radu Albot la turneul de la București

Cel mai bun tenismen moldovean Radu Albot a început în forță turneul de tip Challenger de la București. Compatriotul nostru l-a învins în primul tur al „Trofeului Țiriac-Năstase” pe croatul Nino Serdarušić cu scorul de 6-2. 7-5.

În partida care a durat o oră și 58 de minute, Albot a făcut de patru ori break și a salvat 6 din cele 7 mingi de break pe care le-a avut adversarul, transmite Noi.md cu refeire la Unimedia.info.

Radu Albot, numărul 104 mondial, îl va întîlni în optimile de finală pe italianul Riccardo Bonadio, tenisman clasat pe locul 305 în topul ATP.

De menționat că Albot vine după triumful la turneul de tip Challenger de la Istanbul, acolo unde a cucerit titlul la dublu, jucînd în pereche cu un alt moldovean, Alexander Cozbinov.

Source: noi.md

Keywords:

tenis , sport , Radu Albot

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
618 locuitori

Crasnîi Vinogradari este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Afanasievca, Calinovca, Crasnîi Vinogradari, Lunga Nouă și Alexandrovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Vinogradari alcătuia 618 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Vinogradari a fost întemeiat în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.