07 june 2021, 16:00 Sport views 2641
Spania, Italia, Danemarca și Anglia sînt semifinalistele campionatului european de fotbal
07 june 2021, 16:00 Sport views 2641

Spania, Italia, Danemarca și Anglia sînt semifinalistele campionatului european de fotbal

Echipele naționale ale Spaniei, Italiei, Danemarcei și Angliei sînt semifinaliste ale campionatului european de fotbal.

Naționala Angliei a ajuns în semifinalele unui turneu final de Campionat European pentru prima oară în 25 de ani, iar acest lucru se datorează victoriei cu 4-0 în fața Ucrainei. Acest meci a fost cea mai urmărită transmisiune live din Marea Britanie. BBC a anunțat că 20,9 milioane de persoane au stat în fața televizorului, cu un vîrf de rating de 81,8.

Este singura echipă fără gol primit pînă în semifinale din istoria turneelor EURO. În schimb, dintre toate cele patru semifinaliste, Anglia este singura care nu a mai cîștigat trofeul european. În semifinale, Anglia va întîlni Danemarca pe Wembley.

Prima semifinală va avea loc marți, 6 iulie, Italia - Spania (22:00, Londra), urmînd ca miercuri, 7 iulie, să se desfășoare semifinala a doua: Anglia - Danemarca (22:00, Londra).

Source: www.moldpres.md

Keywords:

fotbal , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Coroliovca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 91 de oameni. Satul Coroliovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.