12 february 2020, 12:00 Sport views 2378
Un boxer moldovean s-a calificat în finala Campionatului European (Foto)
12 february 2020, 12:00 Sport views 2378

Un boxer moldovean s-a calificat în finala Campionatului European (Foto)

La Campionatul European pentru juniori din Sofia, Ilie Argatu, în lupta pentru dreptul de a urca pe treapta superioară a piedestalului în categoria 48 kg, se întîlnește cu spaniolul Lozano Serrano Rafael.

În alte semifinale, boxerii noștri nu au reușit să-și învingă oponenții și au cîștigat medalii de bronz. Alexandru Guranda în categoria 66 kg, a pierdut în fața letonului Nikita Gorbunovs, Andrei Redika (70кг) a cedat în fața bulgarului Serghi Vladoianu, iar Nicolae Burduja nu l-a putut învinge pe stăpînul rungului Kiril Borisov în categoria super grea +80 kg, transmite boxing.md.

Irina Ciubova s-a clasat pe locul trei în categoria 54 kg, pierzînd în fața Draganei Djovanovici din Serbia.

Source: boxing.md

Keywords:

box , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
677 locuitori

Pervomaisc este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pervomaisc și Constantinovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 677 de oameni. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.