12 may 2012, 14:35 Sport views 6640
12 may 2012, 14:35 Sport views 6640

Kickboxerii moldoveni au adus trei medalii de la Еuropenele din România

Evoluţie modestă pentru kickboxerii moldoveni la Campionatul European versiunea WAKO care s-a desfăşurat la Bucureşti. Din 8 sportivi care au intrat în concurs, doar trei s-au întors acasă cu medalii. Suhodolischii Dmitrii categoria 51 kg (full contact) a cucerit medalia de argint. Alţi doi sportivi: Ivancenco Evghenii şi Bitco Ghenadie au cucerit medaliile de bronz.

Preşedintele Federaţiei de Kickboxing, Tudor Gorea, a menţionat, că este: „mîndru pentru performanţele sportivilor. Băieţii au luptat bine. Am aşteptat să cucerim şi o medalie de aur, însă, nu ne-a reuşit, în schimb, avem spre ce să tindem”.

În anul 2015, potrivit opiniei lui T. Gorea, Moldova ar putea găzdui Campionatul Europei la kickboxing. „Noi ducem discuţii ca în 2015 Republica Moldova să organizeze Campionatul Europei. Totul depinde de sală. Dacă vom găsi o sală, care să corespundă normelor, atunci în 2015 vom putea organiza Campionatul la noi”, ‒ a spus preşedintele.

La Campionatul European din România au participat 600 de sportivi din 35 de ţări.

Sursa: noi.md

Keywords:

sport , box , campion , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
8 locuitori

Ghizdita este loc.st.c.f. din comuna Fîntînița, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Loc.st.c.f. Ghizdita a fost înființată la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.