05 july 2019, 15:10 Sport views 18068
Rezultate remarcabile pentru boxerii moldoveni
05 july 2019, 15:10 Sport views 18068

Rezultate remarcabile pentru boxerii moldoveni

Pe data de 5 mai, în orașul Gomel din Belarus, au avut loc meciurile finale ale turneului internațional, dedicat Zilei Victoriei, la care au participat discipolii școlii de box din Grimăncăuți.

Boxerii moldoveni au obținut două medalii de aur, una de argint și una de bronz.

Davron Bozorov s-a dovedit a fi cel mai puternic în categoria 69 kg. El s-a impus în fața reprezentanților gazdelor Artem Kasperovich și Vladislav Homeakov, și a urcat pe prima treaptă a podiumului de onoare.

Andrei Zatușevschi a ocupat primul loc în categoria de 91 kg după victoria asupra lui Vadim Kostiușok din Ucraina.

Mihail Cvasiuc a suferit înfrîngere în finală, cedind victoria belorusului Mihail Sulimov. El a cîștigat argintul în categoria de 64 kg, învingându-l pe Anton Chernomaz.

Locul al treilea în categoria de 75 kg a fost cîștigat de Vlad Gavriliuc. După victoria asupra belorusului Anton Sinelnikov în semifinale, el a cedat în fața reprezentantului gazdelor Anton Stelmanov.

Source: boxing.md

Keywords:

box , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
136 locuitori

Gherșunovca este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Gherșunovca alcătuia 136 de oameni în anul 2004. Satul Gherșunovca a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.