04 december 2019, 16:31 Sport views 23558
Gonzales şi Umurzakov, pregătiţi să lupte pentru centura WBA Asia (Video)
04 december 2019, 16:31 Sport views 23558

Gonzales şi Umurzakov, pregătiţi să lupte pentru centura WBA Asia (Video)

Ore numărate pînă la prima competiție de box profesionist organizată în Republica Moldova! Boxerii moldoveni, dar şi cei veniţi de peste hotare, spun că sînt pregătiţi pentru a demonstra o luptă bună în data de 13 aprilie.

Venit pentru prima oară în ţara noastră, filipinezul Roberto Gonzales a declarat pentru Noi.md că aşteaptă cu nerăbdare marele eveniment sportiv de sîmbătă, pentru a da tot ce e mai bun. Cît despre felul în care a fost primit în Moldova, boxerul poate vorbi doar de bine.

„Foarte bine am fost primit! Aici sînt locuri frumoase şi oamenii, la fel, sînt foarte buni. Eu mă simt bine. Nu am vreo problemă. Eu voi fi cel mai bun. Pentru mine este foarte importantă această luptă, pentru că sînt pentru prima oară aici şi voi arăta tuturor o luptă bună cu performanţe la fel de bune”, a declarat Roberto Gonzales.

La fel de pregătit şi sigur pe sine este şi adversarul lui Gonzalez, Ravshanbek Umurzakov, boxer venit din Uzbekistan, pentru a lupta pentru centura WBA Asia. Acesta nu a ezitat să-i transmit şi un mesaj adversarului său:

„Adversarul meu este bun, puternic. Îi urez succes”, a spus Umurzakov.

Chiar şi aşa, boxerul spune că este sigur că va învinge destul de uşor, iar cei care au ales să vină în această sîmbătă la „Professional Boxing Show” vor avea parte de o seară fierbinte.

„Doar să cîştig! Pe 13 aprilie totul va fi fierbinte, singuri veţi vedea. Eu mereu sînt sigur pe mine. Eu lovesc foarte bine în abdomen, secrete nu am”, a adăugat Ravshanbek Umurzakov.

Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket) 

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

 - str. Puşkin 22 (Librarius) 

- bd. Moscova 1/1 (Librarius) 

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele și mesele VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel: 079901020 sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

Source: noi.md

Keywords:

box , sport , show

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
1209 locuitori

Ialpujeni este un sat și comună din raionul Cimișlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1209 oameni. Satul Ialpujeni a fost menționat documentar în anul 1805.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.