14 march 2019, 10:55 Sport views 10935
Boxerii moldoveni au ajuns în semifinalele Campionatului European (Video)
14 march 2019, 10:55 Sport views 10935

Boxerii moldoveni au ajuns în semifinalele Campionatului European (Video)

La Campionatul European printre boxerii din categoria de vîrstă 19-22 ani, care are loc la Vladikavkaz (Rusia), miercuri, 13 martie, s-au încheiat luptele din sferturile de finală.

Elevul antrenorului emerit al Moldovei Igor Untilă, Dorin Bucşa de la Hînceşti, care evoluează în categoria de greutate de pînă la 60 kg, a repurtat o a doua victorie, în faţa unui sportiv german, şi a avansat în semifinale, unde se va întîlni cu boxerul din Belarus, Dmitry Deshkevich.

Elevul antrenorului Iurie Paraschiv, Alexandru Paraschiv (64 kg) din Chișinău, după a treia victorie la campionat, în ultima luptă împotriva unul boxer francez, în semifinală va lupta cu sportivul rus din Vladikavkaz, gazda ringului, Alan Abaev.

Boxerii noștri şi-au garantat cel puţin medaliile de bronz, dar sînt hotărîți să facă mai mult.

La un pas distanță de podiumul de onoare a fost Cristina Kravcenko, din Tiraspol (57 kg), care a pierdut cu scorul de 2-3, după o decizie a arbitrilor, unei sportive din Anglia, obţinînd, astfel, locul V.

Cu locul V revine acasă şi Andrei Zaplitnîi (91 kg) din Grimăncăuţi, care a pierdut în fața unui boxer francez.

Luptele din semifinale din cadrul Campionatului European vor avea loc vineri și sîmbătă.

Source: boxing.md

Keywords:

sport , box , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.