27 july 2012, 14:05 Sport views 3625
27 july 2012, 14:05 Sport views 3625

Şapte site-uri web și aplicaţii "Olimpice"

2012 Jocurile Olimpice de la Londra sînt pe cale să înceapă. Pentru a monitoriza progresele înregistrate de sportivi, nu este neapărat să petrecem timpul la TV. Să fii la curent cu victoriile echipei naţionale, sporturile preferate sau sportivii de performanță se poate şi cu ajutorul unui smartphon sau calculator. În acest scop, au fost dezvoltate aplicaţii speciale, lista cărora este adusă de technewsdaily.com.

1. Aplicația - 2012 Team USA Road to London (disponibil pe platformele Android, iOS)

Este  aplicația oficială a Comitetului Olimpic al SUA și oferă utilizatorilor şansa de a urmări succesele  echipei naţionale a SUA. Utilizatorilor li se oferă informaţii despre medaliile sportivilor. Aplicația permite utilizatorilor să trimită mesaje prin intermediul Twitter sau Facebook.

2. Aplicația BBC Olympics (disponibil pe Android, BlackBerry, IOS)

Aceasta oferă o perspectivă uşor diferită asupra evenimentelor sportive internaţionale, în special cu participarea sportivilor britanici.

3. Site-ul cu sloganul - London Pick 'Em

Yahoo! Sports prezintă web-site-ul (sports.yahoo.com/fantasy/olympics-pickem), unde utilizatorii vor putea să ghicească cîştigătorii Jocurilor Olimpice. Yahoo nu oferă premii, dar se acordă puncte.

4. Site-ul NBCOlympics.com

Site-ul oficial al NBC, dedicat Jocurilor Olimpice din 2012, are toate informaţiile cu privire la sportivii olimpici, inclusiv fotografii, articole şi clipuri video.

5. Aplicaţiile NBC Olympics и NBC Olympics Live Extra (Android, iOS)

Aceste aplicaţii ale NBC sînt disponibile pe platforma Android şi iOS. Acestea vor oferi informaţii despre medalii şi sportivi. Aplicația NBC Olympics este, de asemenea, o cmpletare interactivă la prim-time de vizualizare a Jocurior Olimpice. Există, de asemenea, un buton pentru a "împărtăşi pe Twitter", care vă permite să actualizaţi statutul în reţeaua socială. Pe de altă parte, NBC Olympics Live Extra oferă avantaje de video-vizionare, inclusiv cadre "de aur", cu momentele în care cîştigătorii ajung la linia de sosire.

6. Aplicațiile Official London 2012 Results (Android, BlackBerry, iOS)

Una dintre aplicațiile oficiale ale Jocurilor Olimpice şi Paralimpice 2012 oferă utilizatorilor programul de concursuri, rezultatele şi ştirile despre Jocurile Olimpice.

7. Aplicația Sports Illustrated Live From London 2012 (iPad)

Această aplicaţie pentru tableta iPad va oferi fanilor Jocurilor Olimpice mai mult conţinut şi fotografii care se va completa după inaugurarea Jocurilor. Utilizatorii pot beneficia de asemenea de interviuri şi emisiuni în direct pe Twitter.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.