18 december 2018, 16:25 Sport views 10894
Victor Ciobanu a devenit cel mai bun sportiv moldovean
18 december 2018, 16:25 Sport views 10894

Victor Ciobanu a devenit cel mai bun sportiv moldovean

Victor Ciobanu a fost ales sportivul anului 2018 în Moldova. Acum două, luni el a devenit vicecampion mondial la luptele greco-romane. Victor Ciobanu a fost urmat în top de luptătorul de taekwondo Aaron Cook și arcașul Dan Olaru.

„Mi-am dorit foarte mult să cîștig acest premiu. În 2014 am terminat pe locul 2 în acest top, dar acum am sperat că voi fi ales cel mai bun. Sunt foarte bucuros. Le mulțumesc la toți care mă susțin, pentru că am avut și momente mai grele", a declarat luptătorul Victor Ciobanu.

Cel mai bun antrenor a fost desemnat selecționerul naționalei de lupte greco-romane, Mihai Cucul, iar cea mai bună echipa a fost aleasă naționala de fotbal pe plajă a Moldovei.

Source: ipn.md

Keywords:

sport , lupta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
1913 locuitori

Drăguşenii Noi este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horodca și Dragușenii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1913 oameni. Satul Drăguşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1522.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.