17 december 2018, 10:50 Sport views 8663
Campionatul Moldovei de Muay Thai și-a desemnat cîștigătorii (Foto)
17 december 2018, 10:50 Sport views 8663

Campionatul Moldovei de Muay Thai și-a desemnat cîștigătorii (Foto)

La data de 15-16 decembrie, 12 sportivi ai Clubului Maximus, au participat la campionatul Republicii Moldova de Muay Thai obținînd victorii importante:

- 8 medalii de aur;
- 2 medalii de argint;
- 2 medalii de bronz;

Cele mai spectaculoase lupte le-au avut sportivii: Ian Bîrnat, finisînd luptele prin KO, Pantea Vitalie și Chiriac Serghei, prezentînd o tehnică excelentă.

La categoria de 40 kg s-a remarcat sportivul Ursu Marcel.

Este de menționat faptul că la acest campionat au participat și Clubul Sportiv „Number One", din cadrul Federației Voievod.

Ultimul evemiment sportiv din calendarul 2018 va avea loc duminică, 23 decembrie, Campionatul Republicii Moldova la Lupta Națională Voievod.
Baftă sportivilor Maximus Voievod

Source: noi.md

Keywords:

Campionat , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
897 locuitori

Briceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Briceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dondușeni și 219 la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 897 de oameni. Satul Briceni a fost menționat documentar în anul 1570.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.