15 november 2018, 15:00 Sport views 10198
Diplomă de Onoare din partea preşedintelui ţării pentru sportivii Federației „Voievod”
15 november 2018, 15:00 Sport views 10198

Diplomă de Onoare din partea preşedintelui ţării pentru sportivii Federației „Voievod”

Astăzi, 15 noiembrie, şeful statului, Igor Dodon s-a întîlnit cu grupul de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod” care au obținut rezultate frumoase la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018, desfășurat în perioada 30 octombrie - 4 noiembrie, în Italia, comunică Noi.md.

Preşedintele ţării le-a mulţumit sportivilor pentru rezultatele bune cu care au venit acasă şi, în semn de apreciere a meritelor, le-a înmînat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

"Am transmis sincere felicitări antrenorilor și sportivilor pentru munca enormă depusă întru obținerea unor asemenea performanțe și le-am mulțumit pentru faptul că ne reprezintă țara la cel mai înalt nivel, în cadrul numeroaselor competiții internaționale la care au participat pe parcursul a 11 ani de activitate", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului le-a dat asigurări sportivilor că vor avea parte în continuare de susținere deplină din partea administrației prezidențiale, menționînd că va aprecia și în continuare persoane care contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Amintim că, săptămîna trecută, sportivii Federației de Luptă Națională „Voievod” au revenit acasă din Italia, unde au participat la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018 şi de la care au venit cu nouă medalii, dintre care șase de aur, două de argint și una de bronz. Lotul Federației a fost reprezentat de șapte sportivi în frunte cu antrenorul și vicepreședintele federației, Oleg Sclifos.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , diploma , Voievod

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
1070 locuitori

Coştangalia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Coştangalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Cantemir și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1070 de oameni. Satul Coştangalia a fost menționat documentar în anul 1814.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.