16 march 2018, 09:45 Sport views 9595
Echipa naţională a ajuns pe locul 170 în topul FIFA
16 march 2018, 09:45 Sport views 9595

Echipa naţională a ajuns pe locul 170 în topul FIFA

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova a luat-o la vale. Cum rezultatele fotbaliștilor "tricolori" lasă de dorit de mai mult timp această stare de fapt se reflectă și noul clasament FIFA dat publicității de Federația Internațională de Fotbal. "Tricolorii" au pierdut 4 poziţii şi au ajuns pe locul 170, fiind foarte aproape de cea mai slabă clasare din istoria fotbalului moldovenesc, locul 173.

Echipa reprezentativă a ţării noastre este devansată în clasament de echipele naţionale ale unor ţări exotice precum Fiji, Puerto Rico, Republica Dominicană sau Papua Noua Guinee.

În ultima lună echipa noastră națională a jucat un meci amical cu reprezentativa Arabiei Saudite și a pierdut, în deplasare, la Jeddah cu scorul de 0-4.

Campioana mondială în exerciţiu, naţionala Germaniei, şi-a păstrat locul de frunte în clasamentul FIFA, aceasta fiind urmată, în ordine de Brazilia, Portugalia, Argentina şi Belgia.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.