09 july 2016, 15:30 Sport views 4829
Deţinuţii-fotbalişti au participat la un meci de minifotbal (Foto)
09 july 2016, 15:30 Sport views 4829

Deţinuţii-fotbalişti au participat la un meci de minifotbal (Foto)

Ieri, 6 septembrie 2016, deţinuţii-fotbalişti ai Penitenciarului nr.4-Cricova au participat la un meci de minifotbal cu echipa Clubului de Fotbal „Lex Garant".

Potrivit DIP, meciul a avut loc în sala sportivă a instituţiei de detenţie şi a fost posibil datorită colaborării Penitenciarului nr.4-Cricova cu FC „Lex Garant".

Reprizele meciului s-au derulat cu multă dispoziţie, deţinuţii fiind foarte înflăcăraţi pe terenul de fotbal şi luptînd cu multă pasiune pentru orice gol marcat.

În rezultatul unei lupte oneste între echipe, a învins echipa de deţinuţi ai Penitenciarului nr.4-Cricova cu scorul de 9:5.

Meciul de fotbal a avut ca scop asigurarea procesului de resocializare a deţinuţilor prin prisma activităţilor sportive precum şi promovarea modului sănătos de viaţă a persoanelor aflate în detenţie.

Source: provincial.md

Keywords:

deținuți , meci , minifotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1208 locuitori

Cristeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Cristeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1208 oameni. Satul Cristești a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.