08 september 2016, 11:00 Sport views 3175
Urmărește cele mai spectaculoase victorii de la Rio!
08 september 2016, 11:00 Sport views 3175

Urmărește cele mai spectaculoase victorii de la Rio!

Startul Olimpiadei de la Rio a fost dat. Acum sportivii participăzilnic la competiții și fie savurează victorii spectaculoase, fie suferă înfrîngeri.

În perioada 6-21 august, accesînd TV NOI, vei putea urmări rezumatul fiecărei zile olimpice. În fiecare seară, la ora 19.40, la TV NOI, nu pierde cele mai spectaculoase victorii și înfrîngeri dureroase. Nu pierde emisiunea „Mesagerul Olimpic" de la Moldova 1 și vei fi la curent cu ultimele noutăți olimpice.

Reamintim că poți accesa și alte canale pe TV NOI, iar urmărind programul fiecărui post în parte, cu ușurință vei putea viziona știrile, filmele și emisiunile preferate, oriunde te-ai afla.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2930 locuitori

Răscăieţi este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răscăieţi și Răscăieţii Noi. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ștefan Vodă și la 111 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2930 de oameni. Satul Răscăieţi a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.