16 may 2016, 17:00 Sport views 7104
Fotbaliștii au ieșit în tricouri cu inscripția
16 may 2016, 17:00 Sport views 7104

Fotbaliștii au ieșit în tricouri cu inscripția "Radu, însănătoșește-te!" (Foto)

Înainte de începerea meciului de ieri a etapei a 26 din DN "Sheriff" - "Saxan", fotbaliștii Clubului de Fotbal din Tiraspol a intrat pe cîmpul de joc, purtînd tricouri cu inscripția "Radu, însănătoșește-te!" și fotografia portarului "Milsami" Radu Mîțu.

Astfel ei au decis să-l susțină pe portarul "Milsami", care a primit o traumă la meciul jucat pentru cupă cu "Dacia", în urma căreia și-a pierdut și a fost dus la "primul" la spital direct de pe teren.

Rețineți că mai devreme de pe site-ul oficial al "Sheriff" a venit de știri, în care la Tiraspol clubul și-a exprimat sprijinul pentru portar promițătoare.

Source: moldfootball.com

Keywords:

fotbal , sanatate , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1889
Populația:
201 locuitori

Reteni-Vasileuţi este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Reteni-Vasileuți a fost menționat documentar în anul 1889.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.