13 may 2016, 11:15 Sport views 7208
VeloHora - Revine! (Video)
13 may 2016, 11:15 Sport views 7208

VeloHora - Revine! (Video)

Bicicleta, casca de protecție, mănușile, ochelarii cît și dorința de promovare a unui modul sănătos de viață, a determinat și data aceasta echipa de ciclism Sporter Bike să desfășoare cel de-al patrulea antrenament de ciclism, pentru marele eveniment VeloHora ce va fi organizat în perioada patru și cinci iunie.

Antrenamentele pentru grandiosul eveniment VeloHora sînt gratuite și poate veni oricine, pentru a promova un mod de viață sănătos, prin intermediul acestuit tip de sport.

„Am creat aceste antrenamente care sînt gratuite, fiecare antrenament este ghidat de către doi antrenori calificați, iar participanții beneficiază atît de teorie cît și practică", precizează Mariana Manole, manager proiect Sporter.

Startul antrenamentului a fost dat în parcul Valea Morilor, în apropiere de Aventura Park și a fost ghidat de către doi antrenori profesioniști.

„Este foarte interesant să lucrez cu această echipă care este alcătuită dintr-un contingent diferit de oameni. Pentru fiecare persoană trebuie să elaborez un plan aparte de antrenament și de observație", spune Andrei Vrabii, antrenor.

Antrenamentele pentru evenimentul VeloHora din luna iunie i-a motivat pe amatorii de ciclism, să ia parte la această competiție.

„Am nimerit întîmplător la acest antrenament, mă plimbam prin parcul Valea Morilor și am auzit că se petrece și am zis: „de ce nu?". De la 14 ani mă ocup de acest sport, la început am avut o bicicletă de o calitatea nu prea bună, în scurt timp însă am găsit ceva mai bun", spune Artur Durleșteanu, amator de ciclism.

În cadrul celui de-al patrulea antrenament pentru evenimentul VelaHora, amatorii cît și profesioniștii de ciclism au parcurs 15 km în 90 de minute.

Source: www.stiripozitive.eu

Keywords:

VeloHora , sport , bicicleta , eveniment

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.