30 december 2015, 11:52 Sport views 6806
FMF a anunţat concursul pentru cel mai bun design al uniformei fotbaliştilor
30 december 2015, 11:52 Sport views 6806

FMF a anunţat concursul pentru cel mai bun design al uniformei fotbaliştilor

Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunţat marţi despre desfăşurarea concursului între amatorii de fotbal la cel mai bun design al uniformei pentru echipa naţională. Termenul de prezentare a propunerilor – până la 24 ianuarie 2016.

„FMF a anunţat concursul pentru ca designul uniformei să nu depindă de opinia a unul sau doi oameni. Noi ne dorim ca la concurs să participe cât mai mulţi amatori de fotbal", a explicat preşedintele FMF, Pavel Cebanu.

Exclusiv pentru corespondentul agenţiei „INFOTAG", preşedintele FMF a spus că concursul va rezulta în scumpirea uniformei.

„Noi oricum vom comanda noi seturi de uniformă pentru sezonul 2016-2017. Astfel procedează şi alte federaţii naţionale de fotbal", a menţionat Pavel Cebanu.

Alexandru Gaţcan, prezent la conferinţa de presă, a spus corespondentului „INFOTAG" că atât lui, cât şi colegilor săi le este mai comod să joace într-o uniformă de o singură culoare, decât în una de mai multe culori.

„Dacă voi face parte din juriu, atunci pentru mine anume acest principiu va deveni fundamental", a spus Gaţcan.

Unul din organizatorii concursului, Serghei Barcari, a explicat că după selectarea de către juriu a celui mai bun design, laureatul va fi ajutat de designeri profesionişti în perfecţionarea acesteia. Astfel, la concurs pot participa toţi doritorii.

„INFOTAG" precizează: Uniforma trebuie să conţină cel mult trei culori. Câştigătorul va fi premiat cu un Iphone 6S de la ORANGE MOLDOVA, abonament la toate meciurile oficiale pe teren propriu al naţionale din sezonul 2016-2017. Vor fi premiaţi şi participanţii care vor lua locul doi şi trei.

 

Source: www.infotag.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
1019 locuitori

Voroteţ este un sat din cadrul comunei Chiperceni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1019 oameni. Satul Voroteț a fost menționat documentar în anul 1667.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.