03 march 2015, 11:32 Sport views 8546
Clubul de fotbal ”Spicul” a cucerit ”Cupa Rădăuţanu”
03 march 2015, 11:32 Sport views 8546

Clubul de fotbal ”Spicul” a cucerit ”Cupa Rădăuţanu”

Cel mai vechi turneu de fotbal din Moldova şi-a desemnat campionii şi premianţii. Pentru prima dată, deţinătoarea "Cupei Rădăuţanu" a devenit o echipă din liga a treia a campionatului naţional. "Spicul", Chişcăreni, în componenţa căruia au evoluat ex-fotbalişti ai naţionalei a trecut în finală de clubul "Victoria", Bardar.

"Cupa Rădăuţanu" şi-a luat startul iarna şi s-a încheiat la începutul primăverii. "Spicul", Chişcăreni, a îndreptăţit statutul de favorit al turneului. Victoria a fost adusă de foştii jucători ai naţionalei Denis Kalinkov, Dumitru Popovici şi Alexandru Cheltuială, care în finală nu au marcat niciun gol, oferindu-i această ocazie lui Ion Arabagi. Astfel, "Spicul" a cucerit primul trofeu.

Pentru "Cupa Rădăuţanu", au luptat 16 echipe din ligile a doua şi a treia a fotbalului moldovenesc.

 

Source: tv7.md

Keywords:

fotbal , Moldova , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772-1773
Populația:
1695 locuitori

Donduşeni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Donduşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dondușeni și la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1695 de oameni. Satul Donduşeni a fost menționat documentar în anul 1772-1773.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.