12 november 2014, 15:38 Sport views 9879
Trei medalii cucerite de luptătorii Voievod în Polonia
Photo: voievod.org
12 november 2014, 15:38 Sport views 9879

Trei medalii cucerite de luptătorii Voievod în Polonia

Luptătorii Federației de Luptă Națională Voievod au cucerit trei medalii la Cupa Europei de Arte Marțiale. Competiția s-a desfășurat la Varșovia (Polonia) și a pus față în față pe ring peste 1000 de sportivi din 20 de țări.

Valentin Pascali, în categoria de 75 kg, a evoluat în premieră la proba MMA, reușind să treacă de doi sportivi din Polonia și Ucraina. În marea finală moldoveanul a cedat la limită în fața unui reprezentant din Cehia, adjudecîndu-și medalie de argint.

Roman Tihon, în categoria de 70 kg, la K-1 Rules, s-a ales și el cu medalie de argint. Luptătorul nostru nu a reușit să se impună în finală în fața reprezentantului țării gazdă.

Cea mai buna performanță a fost obținută de Daniel Badicean la K-1 Rules, în categoria de 60 kg. Acesta a dispus cu lejeritate de adversari, iar în ultimul act a trecut de un luptător din Polonia.

Federația Voievod participă cu regularitate la Cupele Europene de Arte Marțiale, organizate tradițional în Polonia.

Delegația Moldovei din acest an a fost formată din trei sportivi și condusă de președintele Federației Voievod, Nicolae Pascaru.

Source: www.voievod.org

Keywords:

Voievod , lupta , medalie , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2245 locuitori

Tigheci este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuporani și Tigheci. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2245 de oameni. Satul Tigheci a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.