17 october 2011, 18:52 Sport views 4769
17 october 2011, 18:52 Sport views 4769

Duetul de „aur” al dansatorilor moldoveni la mondialul de juniori

La Palatul Republicii din Chișinău s-a încheiat Campionatul Mondial de dans sportiv la categoria juniori. Cea mai bună pereche din Republica Moldova, Alexandru Bîrcă - Alina Milinceanu, a obţinut titlul de campioni mondiali, cîştigînd „aurul” la categoria „Juniori II" (14-15 ani). „Această pereche a avut cel mai interesant şi cel mai cizelat program din concurs. Au meritat să cîştige”, a spus preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Dansuri Sportive, Petru Gozun.

Campionatul Mondial de juniori a fost jurizat de arbitri din 20 de ţări. În competiţie au evoluat dansatori din 33 de state, printre care perechi din SUA, Japonia şi Canada.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429-1463
Populația:
0 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Chițcani, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Satul Zahorna a fost menționat documentar între anii 1429 - 1463.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.