10 november 2011, 16:51 Sport views 4147
10 november 2011, 16:51 Sport views 4147

Judocanii moldoveni au obţinut două medalii la Cupa Mondială

Naţionala Moldovei de judo continuă să evolueze cu succes pe arena internaţională. De la Cupa Mondială, care s-a disputat la Baku, reprezentativa Moldovei s-a întors cu două medalii. Victor Scvorţov a obţinut locul întîi la categoria pînă la 73 kg. Acesta nu a suferit nicio înfrîngere, fiind medaliat cu aur. Igor Soroca, la rîndul său, la competiţia de la Baku s-a ales cu medalia de bronz la categoria de pînă la 66 kg, fiind învins într-o singură confruntare, cu Tarian Karimov din Azerbaidjan.

Alţi doi judocani moldoveni, Maxim Fominîh şi Ion Remarenco, suferind înfrîngeri în primele confruntări ale turneului, au rămas fără medalii. La etapa de la Baku a Cupei Mondiale, sportivii moldoveni au acumulat puncte de calificare la JO de la Londra din 2012. Pentru participarea echipei naţionale a Moldovei la turneul din Azerbaidjan, Ministerul Tineretului şi Sportului a cheltuit 60 560 de lei.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
77 locuitori

Pînzărenii Noi este un sat din cadrul comunei Pînzăreni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 77 de oameni. Satul Pînzărenii Noi a fost înființat în anul 1920.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.