04 march 2014, 10:47 Sport views 10260
Moldoveanul Nicolae Ceban a obținut medalia de bronz la Campionatul European de lupte libere
Photo: trm.md
04 march 2014, 10:47 Sport views 10260

Moldoveanul Nicolae Ceban a obținut medalia de bronz la Campionatul European de lupte libere

Luptătorul moldovean, Nicolae Ceban, (cat.97 kg), a obţinut medalia de bronz în lupta cu adversarul german, William Harth, după ce i-a învins în optimi de finală pe elveţianul Philipp Marcel Hutter, în pătrimi de finală pe bulgarul Lyuben Borisov Iliev şi a suferit înfrîngere în semifinală de la rusul Abdusalam Gadisov.

Medalia de bronz la Campionatul European de lupte libere rezervat seniori din acest an este prima medalie la disciplina de sport menţionată din ultimii trei ani.

Campionatul European la lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane, se desfăşoară în perioada 29 martie7 aprilie la Vantaa, Finlanda, reunind participanţi din circa 40 ţări europene.

Cheltuielile integrale ale lotului naţional la campionat, compus din 19 reprezentanţi, sportivi şi antrenori sunt asigurate de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Source: trm.md

Keywords:

lupta , sport , Campionat , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.