04 february 2014, 10:47 Sport views 8467
Campionatul mondial la triatlon forţă se va desfăşura la Chișinău
Photo: tv7.md
04 february 2014, 10:47 Sport views 8467

Campionatul mondial la triatlon forţă se va desfăşura la Chișinău

Scena teatrului «Ginta Latina» va deveni o arenă pentru campionatul mondial de triatlon forţă. Această decizie a fost luată de preşedintele federaţie internaţionale de triatlon forţă Vim Bekelant. Cu jumătate de an înainte de startul competiţiei mondiale preşedintele federaţiei internaţionale a efectuat o vizită de inspectare în Moldova.

Arena pentru desfăşurarea campionatului mondial a fost aleasă de preşedintele federaţiei şi de aceea dânsul avenit pentru două zile la Chişinău. Din cele 3 propuneri Vim Bekelant a ales teatrul «Ginta Latina». În loc de actori spectacolul va fi prezentat de sportivii de forţă.

260 de sportivi din întreaga lume vor ieşi pe scenă pe 1 noiembrie. Cu jumătate de an înainte de startul campionatului mondial, federaţia naţională a înaintat sarcini concrete în faţa echipei naţionale.

Organizarea competiţiei mondiale va costa Moldova 50 de mii de euro.

Le precedentele campionate mondiale şi europene la triatlon forţă, sportivii moldoveni au cucerit 90 de medalii şi au stabilit 14 recorduri mondiale.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2783 locuitori

Moleşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Moleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2783 de oameni. Satul Moleşti a fost menționat documentar în anul 1479.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.