26 march 2014, 10:51 Sport views 7656
Moldoveanul Ion Remarenco a devenit premiant la turneul Grand Prix
Photo: moldpres.md
26 march 2014, 10:51 Sport views 7656

Moldoveanul Ion Remarenco a devenit premiant la turneul Grand Prix

Fostul membru al lotului naţional de judo, Ion Remarenco s-a clasat pe locul doi la turneul internaţional din seria Grand Prix de la Tbilisi, evoluînd pentru Emiratele Arabe Unite, relatează MOLDPRES.

El a repurtat două victorii şi a suferit în finală înfrîngere în meciul disputat cu Artiom Bloshenko (Ucraina). Este primul succes al lui Remarenco în noua categorie de greutate, cea de pînă la 100 de kilograme.

În vecinătatea podiumului de premiere s-a situat şi coechipierul Victor Scvorţov (73 kg).

Sportivii Vadim Bocan (81 kg) şi Nicolae Marchitan (90 kg) au pierdut în meciurile disputate în faza inaugurală a turneului.

Alţi doi judocani moldoveni, Sergiu Toma şi Valeriu Chişca nu s-au luptat. La puţin timp după încheierea Jocurilor Olimpice de la Londra, ei au decis să reprezinte pe viitor Emiratele Arabe Unite.

Source: moldpres.md

Keywords:

sport , judo , premiu , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1625
Populația:
1462 locuitori

Pogănești este un sat și comună din raionul Hîncești. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pogănești și Marchet. Localitatea se află la distanța de 58 km de orașul Hîncești și la 89 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1462 de locuitori. Satul Pogănești a fost menționat documentar în anul 1625.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.