03 june 2014, 12:31 Sport views 8780
Naţionala Moldovei învinge la scor echipa Andorrei
Photo: ipn.md
03 june 2014, 12:31 Sport views 8780

Naţionala Moldovei învinge la scor echipa Andorrei

Naţionala Moldovei a obţinut prima victorie din 2014. „Tricolorii" s-au impus cu 3-0 pe terenul Andorrei, echipă cu care s-au chinuit în precedentele două amicale, anunţă IPN.

Căpitanul naţionalei Alexandru Epureanu a reuşit să înscrie de două ori, iar brazilianul naturalizat Henrique Luvannor şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Epureanu are deja 6 goluri pentru echipa naţională, în timp ce Luvannor a ajuns la 2 reuşite în 4 meciuri.

„După egalul de la Chişinău am fost criticaţi. Ne-am dorit foarte mult victoria. A contat că jucătorii noştri se află în pregătiri de două luni, iar fotbaliştii Andorrei sunt amatori", a declarat la conferinţa de presă de după meci selecţionerul Ion Caras.

„Mă bucur că am obţinut prima victorie cu Moldova. N-a fost uşor cu Andorra, care s-a baricadat în defensivă. Şi terenul a fost unul moale", a spus Henrique Luvannor.

Meciul cu Andorra a fost o etapă de pregătire către preliminariile Campionatului European din 2016, care vor demara în luna septembrie.

Source: ipn.md

Keywords:

sport , fotbal , Moldova , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1432
Populația:
14516 locuitori
Logo

Călăraşi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Călăraşi. Amplasat pe ambele maluri ale rîului Bîc, oraşul Călăraşi este situat la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14516 de locuitori. Localitatea a fost atestată documentar cu denumirea de Tuzara la 1432 – 1433, cînd Ilie Vodă dăruia slugii sale Staia „satul Tuzora pe Bîc”.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.