10 march 2013, 16:20 Kaleidoscope views 18250
10 march 2013, 16:20 Kaleidoscope views 18250

Un submarin "iese din asfalt" în centrul orașului Milano (Video)


Foto: topnews.ru

Miercuri, 2 octombrie, la ora 7 dimineața, locuitorii și turiștii din Milano au avut o surpriză de proporții. Chiar în centrul orașului, pe Via dei Mercanti, un submarin #L1F3 pare că a străpuns asfaltul, avariind o mașină parcată în apropiere, transmite AdIndex.ru.

Perimetrul a fost închis de mai mulți bărbați îmbrăcați în uniforme de polițiști.

Scena a fost gîndită pînă la cel mai mic detaliu: comandantul și echipajul sînt stupefiați, poliția șipompierii ajunși la fața locului întocmesc rapoarte privind mașina avariată, un reprezentant al mass-media relatează cu privire la incident în emisie directă. Mulțimea de trecători curioși este probabil singurul element adevărat al instalației.

Întreaga scenă este, de fapt, o campanie realizată de Europ Assistance IT, un grup de asigurări italian, sub motto-ul "Protejează-ți viața!".

Dis-de-dimineață, în inima orașului a fost construit submarinul fals. Compania a angajat, de asemenea, mai mulți „marinari", care cu plăcere dădeau interviuri despre incident.

Acțiunea are și o pagină pe Internet, unde apar fotografiile colectate și video de la " locul faptei". Marinarii ruși în cușme cu urechi sînt intervievați cu privire la ceea ce s-a întîmplat, jurnaliștii italieni filmează reportaje, proprietarul automobilului povestește cum s-a deschis pămîntul sub picioarele lui.

Performanța de publicitate a fost gîndită în detaliu și realizată plauzibil pentru a-i face pe oameni să înțeleagă că nimeni nu știe ce se va întîmpla cu el în minutul următor. Motto-ul campaniei este " Orice se poate întîmpla. Protejează-ți viața ".

Source: evz.ro

Keywords:

submarin , Italia , oraș

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
12 327 locuitori

Congaz este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Congaz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de municipiul Comrat și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia constituia 12 327 de oameni. Satul Congaz a fost menționat documentar în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.